Skip to content

Maak kennis met Jeroen Mertens

Even voorstellen

‘Begin 2019 ben ik begonnen als projectleider bij SKM. Mijn baan is heel divers. Ik heb contact met klanten, maak afspraken over leveringen en stem de productie af met de werkplaats. En als de nood aan de man is, dan spring ik bij in de werkplaats.

Nieuwe uitdaging

Sinds 2009 werk ik in prototyping in verschillende rollen. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging, zette ik op een rijtje wat ik zocht bij een nieuwe werkgever. Ik wilde graag werken bij een MKB, met verschillende soorten klanten en in een leuk team. Dat vond ik bij SKM. In mijn rol werk ik aan korte projecten. Zo houd ik focus, werk ik aan verschillende modellen en blijf ik mijzelf uitdagen.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1344

Mooiste project

Soms moet een model snel gemaakt worden. Zo vroeg Bosch ons om in korte tijd een showmodel van een bewakingscamera te maken. Deze moest op tijd af zijn, want een hoge manager kwam speciaal naar Nederland om de camera in het echt te zien. Onder tijdsdruk printen wij het model, lakten het af en voorzagen het model van stickers met het Bosch logo. Het model was op tijd klaar, de klant was onder de indruk van de kwaliteit en was zeer tevreden. Wanneer ik de klant spreek, begint hij nog altijd over deze spoedopdracht die we goed en snel volbrachten. Daar doe ik het voor!