Skip to content

Maak kennis met Dirk van der Eerden

Even voorstellen

’Ik ben in 2011 begonnen bij SKM. Als bedrijfsleider ben ik verantwoordelijk voor alle modellen die hier gemaakt worden voor onze klanten. Ik ben het gezicht naar onze klanten, stuur onze vakmensen aan in de werkplaats en ben technisch verantwoordelijk voor ons machinepark.

Technische duizendpoot

Op technisch gebied, maak je mij niets wijs. Toen ik begon bij SKM werd ik in het diepe gegooid. Ik heb achter alle machines gestaan, dat was voor mij een goede leerschool. Ik werk graag bij SKM omdat wij hier meer doen dan alleen printen. We hebben alle technieken in huis om de gewenste modellen te realiseren. Wanneer nodig spring ik nog altijd bij in de productie.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1394

Werken aan innovatie

Ik geniet ervan wanneer ik als consument producten in de schappen zie liggen waar wij aan hebben bijgedragen. Wij hebben al veel innovaties van onze klanten naar de markt gebracht, zoals de Senseo, snoerloze stofzuigers en smart watches.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij een groot bedrijf heb je vaak 1 taak of rol. Bij SKM krijg ik de vrijheid om het bedrijf goed te laten lopen. Ik werk met mijn handen, stuur onze vakmensen aan, ben verantwoordelijk voor ons machinepark en ben het gezicht naar onze klanten. Dat maakt mijn baan uitdagend, afwisselend en zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!’