Skip to content

Over SKM Rapid

Geschiedenis

DNA

Ideeën perfect vormgeven zit in ons DNA. Wij produceren al meer dan 20 jaar hoogwaardige kunststof 3D-modellen, lang voordat 3D-printing een trend werd.

Eind jaren 80 waren Joop Soetens, Jos Meulendijk en Rudolf van Kersbergen de pioniers op het gebied van 3D-printing bij Philips. In 1997 richten zij samen SKM op – de letters verwijzen naar hun achternamen. Het stokje is overgenomen door de pioniers van nu. Met de nieuwste ontwikkelingen en technieken van deze tijd varen zij verder onder de naam SKM.

Onze diensten

Wij maken prototypes, zichtmodellen, nul-series of een eerste oplage. Samen bepalen we de meest geschikte techniek, het materiaal en de kwaliteit van de nabewerking. Zo wordt een idee tastbaar en kun je jouw idee presenteren op een beurs, kleine foutjes aan het licht brengen of een eerste productie op de markt brengen. Onze geavanceerde machines en onze vakmensen staan volledig tot jouw beschikking.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-8115
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0191

Onze mensen

Met ons machinepark komen we een heel eind. Maar zonder de juiste vakmensen aan het roer loopt het vast. Onze professionals maken het verschil. DNA, innovatiedrang, inlevingsvermogen en technische creativiteit zit in ons hart. Maak kennis met ons team. Wij maken jouw idee tastbaar!

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1461

“Vaak hoor ik van klanten, dat het makkelijker is om SKM te vragen dan een eigen collega. Wij hebben de kennis, vakmensen, technieken en machines om een idee snel vorm te geven. Klanten vertrouwen ons en kunnen op ons bouwen.”

Jeroen Mertens, Projectleider

In goede handen

Vanzelfsprekend is jouw idee bij ons in veilige handen. Wij begrijpen hoe belangrijk geheimhouding en betrouwbaarheid zijn.

Even voorstellen

Wij maken jouw idee tastbaar!

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1394

Dirk van der Eerden

Bedrijfsleider