Skip to content

Selectie van projecten

Portfolio

Al meer dan 20 jaar geven wij ideeën vorm. Van multinational tot start-up, in diverse sectoren. Hieronder zie je een aantal projecten die wij gerealiseerd hebben. Daar voegen wij jouw idee graag aan toe!

“SKM kijkt met het oog van een ontwerper naar de tekening en denkt met je mee, zonder dat daar een extra offerte tegenover staat. Ze begrijpen wat ik bedoel als ontwerper en dat maakt de samenwerking bijzonder prettig.”

Marnix Oosterwelder, industrieel ontwerper en eigenaar van Rake Lijnen

Referenties

Jos Saanen
-
Buyer bij Bosch Security systems
“Eigenlijk ben ik al gepensioneerd, maar ik werk nog altijd 3 dagen per week bij Bosch Security systems. Daar ondersteun ik al ruim 12 jaar de inkoop. Ik bestel alle onderdelen en diensten die nodig zijn voor de ontwikkeling van nieuwe beveiligingsproducten. Bosch werkt al jarenlang met SKM samen. Wanneer ik een prototype of mockup nodig heb, vraag ik SKM om deze voor mij te maken. Het liefst haal ik de modellen zelf op in Helmond. Toen ik voor een beurs in Las Vegas vier beveiligingscamera’s gelakt wilde hebben, kregen zij dit binnen een week voor elkaar. Dat SKM meer biedt dan alleen 3D-printing is voor mij geen voordeel, maar een geschenk! De modellen van onze dome camera’s voor buiten kunnen zij niet alleen maken, maar ook perfect afwerken. SKM is voor mij een betrouwbare partner die gaat voor kwaliteit. Wanneer ik snel een model nodig heb, staan zij altijd voor mij klaar.”
Marco Blokzijl
-
Demand manager prototyping bij Philips
“Al 41 jaar werk ik bij Philips Drachten als Demand Manager Prototyping. Daarvan doe ik al 30 jaar zaken met SKM. Dat is begonnen toen zij nog onderdeel waren van Philips. Toen zij voor zichzelf begonnen, ben ik klant gebleven. Wanneer Philips een nieuw idee heeft voor een huishoudelijk apparaat zoals een stofzuiger of koffiezetapparaat, zorg ik voor een volledig werkend prototype. Door de jarenlange samenwerking heb ik met SKM een goede band opgebouwd. Wanneer ik hen vraag een model te ontwikkelen, dan begrijpen zij wat ik graag wil hebben. Ik doe graag zaken met SKM omdat ze gemoedelijk zijn én hun beloftes nakomen. Dat maakt SKM voor mij een topleverancier.”
Marnix Oosterwelder
-
Industrieel ontwerper en eigenaar van Rake Lijnen
“Als zelfstandig industrieel ontwerper word ik regelmatig ingehuurd door opdrachtgevers in de high-tech, speelgoed- en verpakkingsindustrie. Bij innovatieprojecten werk ik graag met prototypes op ware schaal, waarmee ik de werking of de gebruikersinteractie kan testen. Hierbij maak ik vaak gebruik van de diensten van SKM. Daarbij denken zij goed mee, geven advies en leveren waar nodig wat sneller. Dat onderscheidt hen van concurrenten. SKM kijkt met het oog van een ontwerper naar mijn input en denkt mee. Ze begrijpen wat ik als ontwerper bedoel en dat maakt de samenwerking bijzonder prettig.”