Skip to content
Nieuws

‘Onze samenwerking begon toen zij nog onderdeel waren van Philips. Toen zij als SKM voor zichzelf begonnen, ben ik klant gebleven’

Voordat ze hun eigen bedrijf begonnen, werkten de SKM oprichters en naamgevers Joop Soetens, Rudolf van Kersbergen en Jos Meulendijk bij Philips. Hier pionierden zij al op het gebied van 3D-printing. Marco Blokzijl, Demand Manager Prototyping bij Philips, kent SKM nog uit die tijd en is altijd klant gebleven. Hier vertelt waarom hij nog steeds zaken doet met SKM.

‘Al meer dan 41 jaar werk ik bij Philips in Drachten als modelbouwer. De laatste 30 jaar doe ik als inkoper van modellen zaken met SKM. Dat is begonnen toen zij nog onderdeel waren van Philips. Toen zij als SKM voor zichzelf begonnen, ben ik klant gebleven. Wanneer Philips een nieuw idee heeft voor een huishoudelijk apparaat zoals een stofzuiger of koffiezetapparaat, zorg ik voor een volledig werkend prototype.

Topleverancier

Door de jarenlange samenwerking heb ik met SKM een goede band opgebouwd. Wanneer ik vraag een model te ontwikkelen, dan begrijpen zij wat ik graag wil hebben. Ik doe graag zaken met SKM omdat ze gemoedelijk zijn én hun beloftes nakomen. Dat maakt SKM voor mij een topleverancier.’

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.