Skip to content
Nieuws

‘Snel een model nodig, voor een goede prijs? Dan moet je bij SKM zijn!’

Ronald te Vruchte, senior engineer bij VanBerlo, werkt sinds jaar en dag met SKM.  Wij vroegen hem waarom hij samenwerkt met SKM.

 

‘Als een van de grootste ontwerpbureaus van West-Europa, werken wij aan een breed scala aan projecten. Zoals elektrische opladers voor auto’s, verschillende soorten verpakkingen en zelfs brandweergereedschap waarmee je auto’s in stukken knipt. SKM zet onze AutoCad tekeningen om naar tastbare modellen voor onze klanten. Daarmee kun je testen of iets goed past, hoe iets aanvoelt en hoe groot een ontwerp oogt in het echt. Een 3D model maakt een idee tastbaar.

Snelle levering

Wij werken met een aantal vaste modelmakers. SKM wint het altijd op snelheid en prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer ik een tekening voor 15:00 uur aanlever, dan ligt het model vaak 2 dagen later in mijn postvak. Onze klant Worldline heb ik zelfs rechtstreeks in contact gebracht met SKM toen zij een groot aantal ‘looks and works like real’ prototypes nodig hadden. Ik wist dat SKM de juiste partner was die flexibel en snel kwalitatieve modellen kon maken. Wil je snel een model hebben voor een goede prijs, dan moet je bij SKM zijn!’

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.