Skip to content
Nieuws

‘SKM kijkt met het oog van een ontwerper naar mijn tekeningen’

Marnix Oosterwelder, industrieel ontwerper en eigenaar van Rake Lijnen, is een tevreden klant van SKM. Wij vroegen hem wat SKM onderscheidt van anderen.

 

‘Als zelfstandig industrieel ontwerper word ik regelmatig ingehuurd door opdrachtgevers in de high-tech, speelgoed- en verpakkingsindustrie. Bij innovatieprojecten werk ik graag met prototypes op ware schaal, waarmee ik de werking of de gebruikersinteractie kan testen. Hierbij maak ik vaak gebruik van de diensten van SKM. Daarbij denken zij goed mee, geven advies en leveren waar nodig wat sneller. Dat onderscheidt hen van concurrenten. SKM kijkt met het oog van een ontwerper naar mijn input en denkt mee. Ze begrijpen wat ik als ontwerper bedoel en dat maakt de samenwerking bijzonder prettig.’

Foto: Katja Gruijters

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.