Skip to content
Nieuws

‘SKM vertaalt snel een tekening naar model. Daarmee kunnen wij de beurs op!’

Jeffrey Koch, Technisch product specialist bij Inventum, laat al jaren modellen maken door SKM. Wij vroegen hem hoe de samenwerking bevalt.

 

‘Voor ons is SKM een prototypebouwer, die meer kan dan alleen zichtmodellen maken. Zij weten heel goed de technische vertaling van een tekening te maken naar een model. De samenwerking is prettig, omdat ze zich goed aan de afspraken houden. Bij iedere stap in het proces is er goede communicatie en houden ze zich aan deadlines.

Beursmodellen

Om het jaar presenteren wij onze nieuwe warmtepompen op de VSK beurs. Een product is dan nog niet altijd volledig ontwikkeld. Snelheid is dan enorm belangrijk bij het maken van een zichtmodel. De beurs is namelijk hét moment om ons nieuwe product te presenteren waarmee we de markt op gaan. Voor de laatste beurseditie maakte SKM een zichtmodel van onze nieuwe Modul-AIR ventilatiewarmtepomp.

Samen finetunen

Op basis van de 3D-modellen maakte SKM het zichtmodel. Over het grijze randje hebben we veel contact gehad over hoe dit eruit moest zien. We stuurden samples over en weer uiteindelijk koos Inventum voor kunststof vanwege de maakbaarheid. Het is heel prettig om die finetuning stappen samen te doorlopen.  Heb je snel een goed afgewerkt prototype of zichtmodel nodig? Dan beveel ik SKM van harte aan!’

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.