Skip to content

Spuitgieten kleine series / oplages

Kleine series / oplages

Bij SKM Rapid Modelling vervaardigen we o.a. prototypes van producten, zichtmodellen en nul-series. Wij maken uw idee tastbaar.

Op die manier kunt u het commercieel gebruiken, bijvoorbeeld op een beurs om feedback te krijgen van uw (potentiële) klanten. Ook voor spuitgieten van producten in kleine oplage kunt u bij ons terecht.

In de fase waarin uw product of design nog in ontwikkeling is, kan spuitgieten in kleine series kleine foutjes in het ontwerp verduidelijken. Dat voorkomt dat u dure investeringen doet in productiemallen die achteraf niet voldoen of aanzienlijk moeten worden aangepast.

Spuitgieten in kleine oplage: SKM is uw partner


Wij beschikken over diverse technieken t.b.v. rapid modelling onder één dak. Zelfs spuitgieten in kleine series is bij ons, anders dan bij veel andere spuitgieters, geen probleem. Wij denken mee t.a.v. uw ontwerp en de maakbaarheid daarvan en maken samen met u de keuze voor de beste productietechniek en nabewerkingsmethode.

SKM beschikt zelf over alle machines en materialen om het spuitgieten van uw modellen in kleine oplage mogelijk te maken. Het is echter niet alleen de techniek waarin onze toegevoegde waarde schuil gaat. Zonder de vakmensen van SKM is ons bedrijf nergens. Het zijn onze professionals op het gebied van rapid modelling die het verschil maken. In onze bedrijfscultuur zijn waarden als innovatiedrang,
inlevingsvermogen en technische creativiteit sterk verankerd.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-8115
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0191

Neem vrijblijvend contact met ons op!

SKM begeleidt u gedurende het hele traject van proto tot aan massaproductie. Kiest u voor het spuitgieten van proefproducten in kleine oplages of geeft u de voorkeur aan een andere modelling techniek? 

Wij beheersen namelijk ook technieken als 3d printen en vacuümgieten. Wilt u zich laten adviseren t.a.v. wat voor u het beste is? Daar zijn wij voor bij SKM Rapid Modelling. Samen zorgen we dat uw product een succes wordt.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1461