Skip to content

Spuitgieten van kunststof

Kunststof spuitgieten

Bent u op zoek naar een partij die uw producten van kunststof kan spuitgieten voor u? Spuitgieten van kunststoffen is een van de technieken die SKM Rapid Modelling in Helmond tot in de puntjes beheerst.

Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en vervaardiging van prototypes, zichtmodellen en nul-series.

SKM is onder andere spuitgieter van kunststof maar beheerst ook technieken als 3d printen en vacuümgieten. Wij vernemen graag uw voorkeuren t.a.v. de te kiezen techniek. Maar wellicht hecht u ook aan ons advies. Onze Rapid Modelling methodieken zorgen ervoor dat uw productidee snel tastbaar wordt.

Op die manier kunt u uw idee al in een vroege fase concreet maken t.b.v. uw (potentiële) klanten en hen om feedback vragen. Door proefproducten in kleine oplages te laten vervaardigen, kunt u bovendien uw ontwerp eerst grondig testen om ontwerpfouten te vermijden.

Spuitgieten van kunststoffen: laat dat maar aan SKM Rapid over


Wij zijn in staat om als spuitgieter van kunststof producten voor u te werken in kleine oplages zonder grote, eenmalige investeringen. Op die manier kunt u onder andere de belastbaarheid van uw kunststof product grondig testen alvorens u in een dure productiemal gaat investeren. 

Wilt u gewoonweg een kleine batch van een bepaald product op de markt brengen, ook dan brengt onze ervaring van het spuitgieten van kunststoffen in kleine oplages natuurlijk uitkomst doordat u torenhoge investeringen kunt vermijden.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-8115
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0191

Onze specialisten staan voor u klaar

Ons bedrijf beschikt zelf over alle benodigde machines en materialen om het spuitgieten van uw modellen in kunststof mogelijk te maken.

Maar bovenal beschikken wij over een team van creatieve en innovatieve professionals die ieder productdesign vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Op die manier bespaart u niet alleen kosten door ons uw producten te laten spuitgieten.

Wij zorgen ook voor een optimaal productontwerp en optimale produceerbaarheid.

Bent u benieuwd naar wat SKM voor u nog meer kan betekenen als kunststof spuitgieter? Neem dan contact met ons op.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1461