Skip to content

Speciaal voor spuitgietbedrijven: prototypes en kleine series

Van een prototype tot en met kleine series

Werk jij als spuitgieter? Ben jij specialist in het maken van grote oplages en series? Voor onder meer spuitgietbedrijven verzorgen wij de eerste fase van productontwikkeling: het prototype. Hierna kun je zelf overgaan tot massaproductie.

Samen de slag

SKM is gespecialiseerd in het maken van enkele stuks en kleine oplagen kunststof producten. Middels diverse technieken kunnen we je van een geschikt product voorzien. Hiermee kun je als spuitgietbedrijf de ontwerpfouten uit het product halen en/of de klant voorzien van een eerste 0-serie om hiermee uiteindelijk de grotere aantallen of massaproductie binnen te halen.

Geen concurrentie

Wij maken voordelig en snel prototypes voor diverse klanten, waaronder spuitgietbedrijven. Wil een klant overgaan tot massaproductie? Dan verwijzen wij deze door naar een spuitgietbedrijf wat hierop is ingericht. Wij zijn dan ook geen concurrent van spuitgietbedrijven, maar brengen jou als spuitgieter verder in het ontwikkelingsproces.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wil je met eigen ogen zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je zien hoe wij prototypes en kleine series maken? Neem contact met ons op en kom langs! Wij laten je graag zien hoe wij werken. 

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0897
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0905