Skip to content

Plastic producten laten maken

Wilt u een kunststof producten laten maken? Maar ontbeert u de kennis omtrent materiaal en productietechniek die het meest geëigend is? Gelukkig, SKM in Helmond beschikt wel over die knowhow. Al decennialang houden wij ons bezig met rapid modelling en met de productie van onder meer kunststof producten in overwegend kleine oplages.

Zowel op het gebied van productontwikkeling als op het gebied van productie zijn wij dé partner van organisaties die zich in de regio Helmond met kunststof productontwikkeling bezighouden.

A_plastic1_SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-007

Kunststof producten laten maken

U kunt bij ons uw product laten maken door middel van de inzet van onder meer de volgende vervaardigingsprocedés:

  • Verschillende methoden t.a.v. 3d-printen
  • Vacuümgieten
  • Verspanende technieken
  • Spuitgietmethodiek

Deze methoden om een kunststof / plastic product te maken zijn complementair aan elkaar. We gebruiken technieken die weinig opstartkosten vergen om het basismodel te verbeteren. 3Dprinting biedt hiervoor vandaag de dag veel mogelijkheden. Afhankelijk van de eigenschappen en het doel van het product wordt er na functie en esthetische finetuning gekozen voor een meer schaalbare techniek, zoals spuit of vacuümgieten, om kunststof producten te maken. Deze zijn ideaal voor dunwandige plastic producten.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0093

Alles onder 1 dak

Wilt u kunststof producten laten maken met bijzondere eigenschappen? Bijvoorbeeld producten voorzien van een speciale coating of finishing? Een laag die uw product UV-bestendig of waterdicht maakt? Bij SKM nemen we u het totale vervaardigingsproces uit handen. En door middel van onze speciale verspanende technieken, kunnen wij ook voorzien in de realisatie van complementaire elementen zoals niet-kunststof productonderdelen.

Product laten maken? SKM is uw meest betrouwbare partner. In alle fasen van productontwikkeling en productie zijn wij al decennialang van de partij.

Neem gerust contact op met een van onze experts.