Skip to content

Matrijs laten maken

Matrijs maken

SKM Rapid Modelling biedt u diverse productiemethoden om prototypes van producten en objecten, zichtmodellen en nul-series te kunnen vervaardigen. 

Wij zien het als onze missie om uw productidee tastbaar te maken.

Dat helpt u doordat u andere partijen waaronder uw klanten dan al in een vroege fase bij uw productontwikkeling kunt betrekken.  Wij beheersen onder andere de techniek van het spuitgieten in kleine oplages. 

Wij denken intensief met u mee. En ook voor het laten maken van een matrijs kunt u bij ons terecht.

Rapid Modelling: denk aan SKM!


SKM is als partner met name geschikt voor u wanneer u een professional zoekt die u kan adviseren en bijstaan bij het realiseren van een optimaal (produceerbaar) product.

Als geen ander kunnen wij in kleine oplages produceren zodat u uw modellen eerst grondig kunt (duur)testen alvorens u besluit een dure matrijs te laten maken. Echter ook t.a.v. het design van de productiematrijs kunnen wij u van dienst zijn.

Heeft u plannen om een productiematrijs te laten maken? Neem contact op met SKM! 

A_Mal_D_SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-572
A_Mal_E_SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-582

Waarom een matrijs laten maken door SKM Rapid Modelling?

Binnen SKM zijn diverse professionals werkzaam die tot doel hebben om u te voorzien van een optimaal resultaat. Wij produceren niet zomaar maar denken intensief met u mee. 

Door SKM een matrijs te laten maken weet u zeker dat zowel het productontwerp als de produceerbaarheid van uw design optimaal geborgd zijn. 

De belastbaarheid van bijvoorbeeld uw spuitgietproduct is dan perfect en u zult nauwelijks met uitval en afval te kampen krijgen tijdens het productieproces. 

Een matrijs laten maken? 

De professionals van SKM staan voor u klaar. De kwaliteit die wij kunnen leveren komt niet alleen voort uit ons uitgebreide machinepark. Centraal in onze dienstverlening staat de knowhow van ons personeel. 

Stuk voor stuk beschikken de mensen van SKM over een enorme dosis technische creativiteit en vakmanschap. Dit is in ons DNA verankerd.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-1461