Skip to content

Rapid modelling

Kunststof verspanen

SKM biedt diverse mogelijkheden op het gebied van rapid modelling. Een greep uit ons aanbod van vervaardigingsmethoden:

Naast het printen en (spuit)gieten van vormen kan men bij SKM ook terecht voor kunststof verspanen. Kunststof verspanen is een vak apart en SKM beschikt over zeer vergaande kennis hiervan. De inzetbaarheid van verschillende typen frezen leidt tot ongekende mogelijkheden. Daardoor zijn wij onder andere in staat om binnen zeer geringe toleranties te produceren. Wil je een topproduct op basis van de inzet van een techniek als kunststof verspanen? Dan kun je de kwaliteit die je nodig hebt bij SKM verwachten.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-8141

Kunststof verspanen door SKM

Voor het kunststof verspanen beschikt SKM over een hypermoderne CNC freesbank. Daarnaast hebben wij diverse conventionele freesbanken tot onze beschikking. Al onze productietechnieken samen bepalen de ongekende breedte van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Voor bijvoorbeeld het verspanen van asjes, lagertje en busjes uit kunststof, hoe nauwkeurig ook, kun je bij SKM terecht. Daarnaast kunnen wij deze techniek inzetten om bijvoorbeeld een omvangrijk zichtmodel uit schuim te vervaardigen. De opties die wij bieden lopen sterk uiteen. Wanneer wij kunststof verspanen is de kwaliteit van het eindresultaat echter altijd gewaarborgd.
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0530

SKM: 1 partner vele oplossingen

Zowel op het gebied van productie als op het gebied van rapid modelling is SKM jouw partner. Wij beschikken over alle mogelijkheden die een complete productontwikkeling van idee tot definitief prototype als basis voor productie ondersteunen. Kunststof verspanen is een van die mogelijkheden. Op basis van de kennis van onze experts ten aanzien van met name kunststof materialen, zullen wij je adviseren.

Kamp je met een vraagstuk waarvoor je behoefte hebt aan een expert op het gebied van de techniek van kunststof verspanen of andere vervaardigingstechnieken? Aarzel dan niet en neem contact op met SKM rapid modelling.