Skip to content

Wij maken graag uw kunststof producten

Wilt u kunststof producten laten maken? Dan bent u bij SKM in Helmond aan het juiste adres. Wij ondersteunen het totale proces van productontwikkeling en nemen ook de realisatie van (kleine) productiebatches voor onze rekening.

Kunststofproductie bij SKM is in goede handen. Voordat u uw product in massaproductie neemt, gaan we geen risico nemen. Onze modelleringstechnieken dragen bij aan alle aspecten van productontwikkeling. Onze dienstverlening helpt bij het beantwoorden van vragen zoals:

 

  • Welk ontwerp vindt uw klant het prettigst of het fraaist?
  • Welk ontwerp kan het meest efficiënt vervaardigd worden?
  • Welk materiaal is het beste?
  • Welk ontwerp is het meest duurzaam en functioneel?
SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-8082

Kunststof producten laten maken voor diverse doeleinden

Kunststof productie kan plaatsvinden met behulp van diverse soorten technieken. SKM heeft die technieken in huis. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • 3d-printing (SLA, SLS, DLP)
  • Vacuümgieten
  • Spuitgieten
  • Verspanen

Op basis van ons kunststof productiegamma kunt u ieder type product door ons laten maken. Welke methode het beste geëigend is, is onder andere afhankelijk van de fase van productontwikkeling of van de productoplage die u nodig heeft. Spuitgieten kent bijvoorbeeld hoge opstartkosten maar een lage productieprijs per eenheid. Alvorens u kunststof producten laat maken op basis van spuitgieten, kunnen eerst dummiemodellen en ontwerpmodellen worden gemaakt met behulp van technieken die geen hoge startinvestering vergen zoals 3d-printen. Daarmee kunt u het ontwerp ook eerst verfijnen.

SKM Rapid Modelling Foto's Dave van Hout-0530

Totale dienstverlening op het gebied van kunststof productie

Afgezien van bovengenoemde vervaardigingsmethoden, bieden wij ook vergaande dienstverlening aan op het gebied van finishing. U kunt bij ons niet alleen kunststof producten laten maken maar wij kunnen die vervolgens ook voorzien van een hoogwaardige afwerking zoals een fraaie of functionele coating die bijdraagt aan bijvoorbeeld weers- warmte- of vochtbestendigheid.

SKM staat tot uw dienst. Neem gerust contact met ons op!