Skip to content
Nieuws

‘Dat SKM meer biedt dan alleen 3D-printing is geen voordeel, maar een geschenk’

Wanneer Jos Saanen, Buyer bij Bosch Security Systems, een prototype nodig heeft, belt hij SKM. Wij vroegen hem waarom hij kiest voor SKM.

‘Eigenlijk ben ik al gepensioneerd, maar ik werk nog altijd 3 dagen per week bij Bosch Security systems. Daar ondersteun ik al ruim 12 jaar de inkoop. Ik bestel alle onderdelen en diensten die nodig zijn voor de ontwikkeling van nieuwe beveiligingsproducten. Bosch werkt al jarenlang met SKM samen. Wanneer ik een prototype of mockup nodig heb, vraag ik SKM om deze voor mij te maken. Het liefst haal ik de modellen persoonlijk op in Helmond.

Beursmodel binnen een week klaar

Toen ik voor een beurs in Las Vegas vier beveiligingscamera’s gelakt wilde hebben, kregen zij dit binnen een week voor elkaar. Dat SKM meer biedt dan alleen 3D-printing is voor mij geen voordeel, maar een geschenk! De modellen van onze dome camera’s voor buiten kunnen zij niet alleen maken, maar ook perfect afwerken. SKM is voor mij een betrouwbare partner die gaat voor kwaliteit. Wanneer ik snel een model nodig heb, staan zij altijd voor mij klaar.’

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.