Skip to content
Nieuws

‘Bij SKM praat je niet met een verkoper, je spart over oplossingen’

Ze hebben dezelfde roots. Jos van Esch leerde SKM oprichter Rudolf van Kersbergen kennen op de Philips bedrijfsschool. Na een carrière in de tabaksindustrie wilde Jos iets goeds doen voor de maatschappij. Met zijn bedrijf ReMediZ ontwikkelt hij een medicijnenkluisje waardoor ongebruikte medicijnen opnieuw gebruikt kunnen worden. Voor de eerste serie ging hij terug naar zijn roots en vroeg hij SKM.

 ‘Rudolf en ik hebben dezelfde achtergrond. We ontmoeten elkaar op de Philips bedrijfsschool. Daar hebben we ons de blaren op de handen moeten zagen. Een mooie tijd, waar we de mooiste gereedschappen leerden maken. Daar ontstond ook onze gezamenlijke passie. Ideeën maken en uitvoeren, hands-on. Dus toen ik jaren later na mijn loopbaan bij Philips Morris een eigen product wilde laten maken, wist ik dat ik bij Rudolf moest zijn.

Sparren met specialisten

Recentelijk is Rudolf overleden en dat betreur ik heel erg. Maar de twee uitstekende techneuten die hij nog heeft aangenomen zijn topmannen. Jeroen en Dirk zijn net als Rudolf echte vakmensen. Wanneer je hen een tekening laat zien, dan weten ze direct wat er mogelijk is. En is er iets (nog) niet mogelijk, dan verzinnen ze een manier om een onderdeel alsnog te kunnen gieten. Ze hebben enorm veel materialenkennis en kennen de hardheid, veerkracht en souplesse van kunststof als geen ander. Bij SKM praat je niet met een verkoper, je spart met breed opgeleide specialisten die oplossingen creëren! ‘

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.