Skip to content
Nieuws

‘Als ik snel een model nodig heb, staan Dirk en Jeroen voor mij klaar’

Bert Wouters leerde het modelmakersvak van SKM oprichter Rudolf van Kersbergen. Na drie Philips reorganisaties werkt hij tegenwoordig als engineer bij Signify. Zijn modellen voor nieuwe lichtoplossingen, laat hij nog altijd maken door SKM.

 

‘Rudolf leerde ik kennen in 1986 bij Philips Consumer Electronics. Na een reorganisatie begon hij samen met Joop Soetens en Jos Meulendijk SKM. Met z’n drieën hebben ze een geweldig mooi technisch bedrijf opgezet, waar ik nog altijd dankbaar gebruik van maak. In de begintijd werkte ik met Rudolf, tegenwoordig doe ik dit met Jeroen en Dirk die het stokje over hebben genomen.

Persoonlijke relatie

Wij kunnen in principe alles zelf in eigen huis maken, maar sommige elementen zijn zo specifiek of high end, dan heb je goed gereedschap nodig. Daarvoor ga ik dan naar SKM. Dat doe ik het liefst persoonlijk. Om een band op te bouwen met mijn leverancier, maar ook vanwege de vertrouwensrelatie. Bij Signify werken wij aan de innovaties van morgen. SKM begrijpt dat en we hebben dit ook vastgelegd in een geheimhoudingsverklaring.

Vrijdag insturen, maandag klaar

Voor SKM zijn wij misschien niet de grootste klant, maar wij leggen wel regelmatig opdrachten bij hen neer. Daarbij zijn we kritisch. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en zoeken naar goede en snelle oplossingen. Dat is dan ook meteen de reden dat ik graag met SKM werk. Jeroen en Dirk denken met mij mee en staan altijd voor mij klaar. Heb ik snel een model nodig? Dan proberen ze mijn order nog snel even mee te laten gaan. Als ik de tekening voor vrijdag einde dag stuur, laten zij de machines draaien in het weekend en heb ik op maandag mijn model. Zo werk ik graag samen met leveranciers!’

Deel ons nieuws

Blijf op de hoogte!

Wij nodigen je graag uit om je in te schrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.